Restaurant Berlare

Zoek een restaurant in Berlare

In de pers: Berlare

De Snoeck

Verschenen in In Search of Taste op 26 09 2017. Citaat:
foto restaurant De Snoeck

Op de kaart wordt er vooral uitgepakt met het vlees van de eigen boerderij en enkele Europese runderrassen. Eigenaar en chef Jeff Hanselaer komt het gekozen stuk aan tafel voorstellen en ik moet zeggen dat je voor een heerlijke côte à l'os hier wel goed zit. Helaas hebben we als vlees dan bijna alles al gehad. Bij de voorgerechten vind je enkel nog een carpaccio terug die op de kaart nog gezelschap krijgt van kaaskroketten, scampi's, kikkerbilletjes, ... Dit vind ik toch een beetje jammer. Als vleesrestaurant zou er toch ook enkele bereidingen van varken, lam of gevogelte op de kaart mogen staan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Snoeck

Nieuws uit de omgeving van Berlare

L'Esco, Wetteren

Verschenen in In Search of Taste op 26 01 2018. Citaat:
foto restaurant L' Esco

Sommige restaurants volgen dikwijls ‘trends’ en missen een beetje een eigenheid. Je kan ze een beetje in hetzelfde hokje plaatsen. Een hokje waar Stef Buelens van L’Esco niet in past want hij brengt een keuken die toch een tikkeltje anders is. Dat ‘tikkeltje anders zijn’ vertaald zich in zijn gerechten door andere smaakcombinaties en een artistieke presentatie. Stef doet lekker zijn eigen zin en dit kan ik alleen maar aanmoedigen. Dit ‘tegendraadse’ en ‘rebelse’ vind je niet alleen terug in de gerechten, maar ook in de wijnkaart. 

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant L' Esco

Chef-kok ‘Fleur de Lin’ wint Belgische finale Bocuse D’Or

Verschenen in standaard.be op 20 11 2017. Citaat:
foto restaurant Fleur de Lin

Lode De Roover van het restaurant 'Fleur de Lin' in Zele heeft de Belgische finale van de Bocuse D'Or gewonnen en hij zal ons land vertegenwoordigen op de Europese finale van de prestigieuze kookwedstrijd in Turijn. Dat werd zondagavond bekendgemaakt op de Horeca Expo in Gent. 'Een enorme eer, maar nu begint heel het verhaal nog maar', aldus de chef-kok.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fleur de Lin

Bib Gourmand 2018: 8 nieuwkomers in Vlaanderen

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2017.
foto restaurant Plat Prefere

Er zijn 8 Vlaamse nieuwkomers in Bib Gourmand 2018:

  • Schnitzel - Antwerpen
  • Tou.Gou - Brugge
  • Signatuur - Hoogstraten
  • Het Verschil - Lede
  • Au Filet de Sole - De Panne
  • Xaler - Ronse
  • Plat Préfére - Snaaskerke
  • Faraya - Wemmel

meer info: Overzicht Bib Gourmand Benelux 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.