Restaurant Asse

Zoek een restaurant in Asse

In de pers: Asse

Burgerhuis, Asse

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 31 03 2017. Citaat:
foto restaurant Burgerhuis

De burger stelt niet teleur: het vlees van de befaamde slager Hendrik Dierendonck is lekker rosé gebakken en smaakt heerlijk af. De parmezaanchips, umamiketchup, shiitakes, gekarameliseerde uitjes en kerstomaatjes maken het helemaal af. Hier zetten wij graag onze tanden in!

We kunnen ons hier wel thuis voelen, in het Burgerhuis.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Burgerhuis

Nieuwe generatie aan het roer van Hof Ten Eenhoorn

Verschenen in hln.be op 07 01 2016. Citaat:
foto restaurant Hof Ten Eenhoorn

Het Hof Ten Eenhoorn in Asbeek geniet bekendheid als stijlvol restaurant en als feestzaal. Erna Van Dooren startte de zaak in 1976, nadat haar ouders de rustiek gelegen hoeve hadden gekocht.

Na veertig jaar geeft Erna de leiding van de zaak door aan haar dochter Katrien Coffé. Tegelijk wordt een oude schuur omgebouwd tot feestzaal en komt er een gloednieuwe keuken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hof Ten Eenhoorn

Brasserie De Koekoek, Asse

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant De Koekoek

Io Van der Schueren staat aan het hoofd van brasserie De Koekoek te Asse. Zij serveert een smaakvolle brasseriekeuken met opvallend grote porties en de erg vriendelijke en joviale bediening zorgt voor een aangenaam thuisgevoel.

Goesting Vlaams-Brabant vond de gerechten best lekker, al konden ze met net iets meer zorg bereid mogen worden.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Koekoek

Nieuws uit de omgeving van Asse

Gault Millau 2019: bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2018.
foto restaurant La Paix
  • Chef van het jaar: David Martin (La Paix in Anderlecht)
  • Gastheer van het Jaar: Fabrice D’Hulster (Sea Grill in Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: François Piscitello (La Villa des Bégards in Embourg)
  • Aziaat van het Jaar: Bún (Antwerpen)
  • Terras van het Jaar: Bachtekerke (Bachte-Maria-Leerne) 
  • Sommelier van het Jaar: Yanick Dehandschutter (Sir Kwinten in Lennik)
  • Dessert van het Jaar: Martijn Defauw (Rebelle in Marke)
  • Brasserie van het Jaar: Brasserie Julie (Sint-Martens-Bodegem)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Veranda (Antwerpen)
  • Groentenchef van het Jaar: Nicolas Decloedt (humus x hortense in Brussel)
  • Wijnkaart van het Jaar: Au Gré du Vent (Seneffe)
  • Bierkaart van het Jaar: De Gebrande Winning (Sint-Truiden)
  • Prijs & Plezierverhouding van het Jaar: Le 54 (Tongeren), Le Tournant (Brussel) en Attablez-Vous (Namen)
  • Nieuwkomer van het jaar: Souvenir, met een score van 15,5/20 (Gent)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Fuel

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Fuel

Vorig jaar kreeg Eddy Munster nog een Michelinster voor Wine in the City in Jette, maar op z'n lauweren rusten? Ho maar! In Wemmel opende hij zonet Fuel. Hij staat zelf niet in de keuken, maar stelde wel de kaart samen voor deze nieuwe brasserie.

De brandende conclusie? Fuel heeft naast lekker eten en uitstekende wijnen toch ook wel een zeker m'as-tu-vu-gehalte, en daar betaal je mee voor.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fuel

Nieuwe sterren uitgedeeld in Michelin Belgiƫ & Luxemburg 2017

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2016.
foto restaurant BOZAR Brasserie

Michelin heeft maandag zijn nieuwe gids voor 2017 voorgesteld. Negen Belgische restaurants kregen hun eerste ster toegekend.

De nieuwe éénsterrenrestaurants zijn:

  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Castor, Beveren-Leie
  • Colette, Westerlo
  • Kelderman, Aalst
  • Bozar Brasserie, Brussel
  • Quadras, St. Vith
  • La Villa Emily, Brussel
  • Vol-Ver, Marke
  • Wine in the City, Jette

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Mimosas, Opwijk

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant Mimosas

Barbara De Coninck van Goesting magazine beleefde een heel aangename avond in het nieuwe restaurant Mimosas van chef Pol Saerens.

Niettegenstaande enkele details die voor verbetering vatbaar waren, smaakte het vijfgangenmenu heel lekker. Zowel de vis- als de vleesgerechten waren heerlijk en ook de voorgerechten en dessert moesten niet onderdoen.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mimosas

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.