Restaurant Aalter

Zoek een restaurant in Aalter

In de pers: Aalter

Topchef Broes Tavernier opent eetwinkel

Verschenen in june.be op 10 01 2018. Citaat:
foto restaurant 't Vijfde Seizoen

Achter elk product zit een verhaal dat op de een of andere manier aansluit bij de filosofie van Eetalage.

Broes: "Alles past binnen onze visie, duurzaam, lokaal, gezond, lekker".

De winkel werkt nauw samen met lokale kwekers van vlees, vis en groenten waardoor het telkens een verrassing is welke producten er de volgende week zullen zijn om mee te koken. De charcuterie komt van BRASVAR, waar Angelique Dobbels haar dieren met liefde kweekt. Heidi’s Hoeve uit Pittem zorgt voor de verse eitjes. Ook de hoeveboter wordt gemaakt bij een lokale boer in Dudzele.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Vijfde Seizoen

Restaurant Biezemhof blaast 45 kaarsjes uit

Verschenen in nieuwsblad.be op 12 08 2017. Citaat:
foto restaurant 't Biezemhof

Met een feestje viert Cyriel Smessaert op 12 augustus het 45-jarig bestaan van zijn tot ver buiten de Aalterse grenzen bekende restaurant 't Biezemhof.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Biezemhof

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.