Floc

Restaurant Floc, Rekem

Adres:

Steenweg 8
3621   Rekem

Toon de ligging

Telefoon:

08946 66 49

Chef-kok:

Emile & Troe Bleijlevens

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Faciliteiten:

Airco, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:30 - 14:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 21:00

Floc in de media

Restaurant Floc luidt de zomer in.

Verschenen in Chapeau! magazine op 20 05 2016. Citaat:

Kleurrijke smaken, frisse toetsen en verfijnde kwaliteit. Bij restaurant Floc luiden ze de zomer in en dat laat de smaakpapillen niet onberoerd.

Met de typische witte en groene elementen toveren asperges het zomerseizoen op het bord. Het witte goud halen de chefs in Mechelen. 'De subtiele zachte maken van de Mechelse asperges, ook wel pointes d’amour genoemd, zijn uitzon-
derlijk.'

Ontdek de menukaart

Een familiale sfeer, stijlvol interieur en uitnodigend zonneterras zijn de kers op de taart voor een unieke restaurantbeleving bij Floc.

Lees het artikel

Restaurant Floc: heerlijk en eerlijk

Verschenen in Chapeau! magazine op 07 12 2015. Citaat:

Het Nederlandse Chapeau Magazine ging op bezoek bij Floc te Rekem om het succesvolle recept van het restaurant te ontdekken.

Een belangrijk deel van het concept is de huiselijke en familiale sfeer die de familie Bleijlevens hier creëert. Met kleurrijke vazen en bloemen geven ze een warme touch aan het interieur. De hartelijk ontvangst en bediening van de gastvrouw geven de gasten een heus thuisgevoel.

Natuurlijk is er ook het eten. Dochter Troe en haar vader Emile roeren samen in de kookpotten en brengen een klassieke Frans-Belgische keuken. Het duo brengt kwaliteit en eenvoud samen in een creatief jasje. De klanten kunnen kiezen voor een seizoens- of kennismakingsmenu maar ook à la carte is mogelijk. Geen afgewogen porties maar wel een sorbetje tussen de gangen, om je ook hier helemaal thuis te laten voelen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bij Restaurant Floc voel je je thuis!

Verschenen in Navenant Magazine op 23 10 2015. Citaat:

Het Nederlandse lifestylemagazine Navenant kreeg een rondleiding met tekst en uitleg in restaurant Floc te Rekem, een deelgemeente van Lanaken.

Bij het binnenkomen, voel je direct de hartelijkheid van de familie Blijlevens. Met haar warme glimlach ontvangt moeder Troe haar gasten en laat ze onmiddelijk op hun gemak voelen. Haar motto: 'Om lekker te kunnen eten, is een thuisgevoel nodig'. Geen tierelantijntjes, maar gewoon gezellig genieten en jezelf kunnen zijn.

In de keuken vinden we vader Emile en zijn dochter. Samen vormen ze een complementair team, waar Emile eerder naar de klassieke keuken neigt, terwijl zijn dochter een creatieve en speelse touch toevoegt.

'Restaurant Floc legt de focus op kwaliteit, creativiteit en eenvoud', legt de dochter uit. 'Deze elementen kun je
terugvinden gedurende je hele bezoek: bij de
ontvangst, in het interieur en ook in je bord.'

Hier wordt er echt alles aan gedaan om je helemaal thuis te voelen!

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Floc

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.