't Kantientje

Alle persartikels over restaurant 't Kantientje

Restaurant ‘t Kantientje krijgt label van 'Zilveren Bistro'

Verschenen in nieuwsblad.be op 30 11 2012. Citaat:

"Dominique Pille van restaurant 't Kantientje baat een Zilveren Bistro uit. Twee jaar geleden kreeg het restaurant de vermelding ‘Ontdekking van het jaar'.(...) 'Ik had helemaal geen idee dat die mensen in mijn zaak zaten', getuigt Pille. 'Pas na de maaltijd maakten ze duidelijk wat ze hier kwamen doen. Uit het gesprek bleek dat ze de voorgeschotelde maaltijd wisten te appreciëren.'"

De Zilveren Pollepel en Ziveren Bistro is een culinaire wedstrijd van De Streekkrant en TamTam.

Lees het volledige artikel (externe link)

't Kantientje opgenomen in restaurantgids

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 11 2010. Citaat:

"Restaurant 't Kantientje, dat ruim een jaar geleden de deuren opende in Ramskapelle, is opgenomen in de GaultMillau. Achttien maanden nadat Dominique Pille zijn eethuis aan de Lippenslaan in Knokke-Heist sloot, startte hij een nieuwe zaak onder dezelfde naam in Ramskapelle."

Lees het volledige artikel (externe link)

Kantientje: Kustmonument verhuist

Verschenen in knackweekend.be op 01 06 2010. Citaat:

"Tweeëntwintig jaar heeft ‘t Kantientje zijn deur opengehouden aan de Lippenslaan in Knokke. Het druk bezochte eethuis bouwde een goede reputatie op en het waren vooral burgers van een zekere leeftijd die zich aangetrokken voelden tot de ouderwetse gezelligheid en de traditionele bereidingen. De eigenaars besloten eind 2007 om de zaak te sluiten en de inboedel te verkopen. Chef-kok Dominique Pille had rust nodig. Lang heeft die rust niet geduurd, want echtgenote Marleen Van De Broucke mistte haar publiek. Het koppel vond een nieuwe locatie in het nabijgelegen Ramskapelle, een rustig en schilderachtig polderdorpje."

Lees het volledige artikel (externe link)

Mes & Vork: Terug van weggeweest.
't Kantientje te Ramskapelle (Knokke)

Verschenen in DM magazine op 12 12 2009. Citaat:

"Chef Pille blijft in zijn halfopen keuken een aantal klassiekers zoals gebakken zeetong en bereidingen met kabeljauw trouw. Zijn garnaalkroketten zijn nog steeds van onberispelijke kwaliteit (14 euro). Een ijkpunt voor de sector."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.