Pegasus

Alle persartikels over restaurant Pegasus

Het Lekkere Westen

Verschenen in eigen redactie op 13 09 2013. Citaat:

Vandaag werd in het Concertgebouw in Brugge de Westtoer-campagne 'Het Lekker Westen' voorgesteld. Een nieuw concept voor een weekendje weg in het najaar, met gastronomie als centraal thema.

Westtoer selecteerde voor deze campagne 64 chefs die allemaal graag werken met producten uit hun streek.

In een speciaal magazine en op de website van 'Het Lekker Westen' zijn de chefs aan het woord over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek.

Bron: YouTube.com - Westtoer

Meer info: website Het Lekkere Westen

Pegasus Poperinge wint voorjaarseditie van Restaurantweek

Verschenen in knack.be op 21 06 2012. Citaat:

"Na het restaurantbezoek kunnen ze hun beoordeling invullen op de website van de Restaurant Week. Zo krijgt elk restaurant een waardering door de gasten die er zijn gaan eten. Er wordt rekening gehouden met de keuken, de service en de sfeer. Met 9,3 op 10 scoort Pegasus het beste van heel Vlaanderen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Gespot op het web - Poperinge: mon dîner chez les Recour

Verschenen in eigen redactie op 17 11 2011. Citaat:

Gespot op de buitenlandse blog 'Les pieds dans le plat'
Blogbericht (in het Frans) van Gilles Pudlowski over Bert Recour (Hotel Recour - Restaurant Pegasus, Poperinge)
Lees het verslag

Hopscheuten Festival 2011 te Poperinge

Verschenen in eigen redactie op 11 02 2011. Citaat:

Hopscheuten, de jonge uitlopers van de hopplant, zijn een ware delicatesse. Zowel de warme als koude bereidingen van het Poperingse witte goud kunnen lekkerbekken bekoren.

Tijdens het jaarlijks Hopscheutenfestival van 1 maart tot 15 april serveren tien toprestaurants exquise suggesties bereid met hopscheuten.

Dit restaurant is er één van.

Meer info: www.hopscheuten.be

Al Dente: Waar eet Ray Cokes?

Verschenen in DM magazine op 06 02 2011. Citaat:

De favoriete adressen van Ray Cokes:
Bar(t)-a-vin (Antwerpen), Dôme sur Mer (Antwerpen), Café Constant (Parijs), Particolare (Antwerpen), Roji (Antwerpen) en Hotel Recour (Poperinge).

In 'Tournée Générale' gaat Ray Cokes met Jean Blaute opnieuw op zoek naar de beste bewaarde biergeheimen van België.

Score GaultMillau 2011: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

83 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

De schattenjagers van Peter Goossens & co.

Verschenen in tijd.be op 25 09 2010. Citaat:

'Local' is het nieuwe culinaire buzzword onder de sterrenchefs. Peter Goossens en Kobe Desramaults willen in hun streek gekweekte groenten en regionaal vlees serveren.

Kobe Desramaults lag mee aan de basis van Local Food Express. Sinds een half jaar rijdt zijn neef Rudi Verstraete twee keer per week door het Vlaamse platteland langs een keure lokale boeren, om vervolgens de opgehaalde topproducten kraakvers te leveren bij een ander keure: die van de betere eethuizen.

Restaurants met producten van Local Food Express: Hof Van Cleve (Kruishoutem), In de Wulf (Dranouter), Escabeche Tapas de Luxe (Waregem), Benoit & Bernard De Witte (Ouwegem), Pakhuis (Gent), C-Jean (Gent), Hostellerie St-Nicolas (Elverdinge), Table d'Amis (Kortrijk), Lotus Root (Eke), La Duree (Izegem), Villared (Izegem), Pegasus (Poperinge), Hotel Reverie (Rodeberg), De Nachtegaal (Rodeberg), De Smaak (Izegem).

Lees het volledige artikel (externe link)

De Gouden Vork 2010 - Verslag: Pegasus te Poperinge.

Verschenen in streekkrant.be op 01 04 2010. Citaat:

"Ik ken het restaurant, of tenminste chef Bert Recour doordat ik hier een aantal kooklessen meegemaakt heb. Ik wist sowieso dat we culinair zouden verwend worden. Pegasus is een restaurant-hotel, gelegen op 100 m van de markt van Poperinge."

'De Gouden Vork'-wedstrijd wordt georganiseerd door Streekkrant Roeselare, Tielt-Izegem en Westland

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Score GaultMillau 2010: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

79 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Alle 5 Favoriet : Sven Ornelis.

Verschenen in De Standaard Magazine op 19 09 2009. Citaat:

De favoriete adressen van Sven Ornelis:
San Daniele (Brussel), De Paddock (Keerbergen), Hof Van Cleve (Kruishoutem), Pegasus (Hotel Recour te Poperinge), Per Se van chef-kok Thomas Keller (New York, USA - 6de plaats Michelin ranglijst van beste eethuizen ter wereld).

Sven Ornelis is radio presentator.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.