Persarchief

Topchef combineert bier met lokale ingrediënten in nieuw kookboek 'Biergastronomie uit de Westhoek'

Verschenen in nieuwsblad.be, op 07 12 2013

Citaat:

"Stefaan Couttenye, chef 't Hommelhof in Watou, is pionier van de Belgische bierkeuken. En daar levert hij met Biergastronomie uit de Westhoek het nieuwste bewijs van. In dat kookboek combineert hij zijn favoriete lokale ingrediënten - zoals hopscheuten, duif, vergeten groenten, lam, vis, wild en kazen - met een vijftigtal bieren uit de Westhoek."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant 't Hommelhof

't Hommelhof

Watouplein 17
8978, Watou

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.