Persarchief

Het Lekkere Westen
Reportage Vlaanderen Vakantieland - deel 3

Verschenen in www.een.be, op 23 11 2013

Citaat:

In kader van de actie Het Lekkere Westen stuurt Vlaanderen Vakantieland een duo West-Vlaamse foodies op stap in eigen streek.

In deze laatste aflevering gaan regisseur Jan Verheyen, zijn vrouw Lien Willaert en hun dochter Anna op ontdekkingstocht aan de kust.

  • Bekijk de reportage
  • Op het programma:
    - Pluk van zeewier op het strand van Bredene samen met chef-kok Donald Deschagt van restaurant Le Homard et la Moule
    - Overnachting in Pure Hotel te Diksmuide, het hotel hoort bij restaurant Het Notarishuys onder leiding van chef Bert Boussemaere
    - Bezoek aan kaasmakerij Dischhof in Keiem
    - Diner in restaurant De Zaligheid te Beveren (Alveringem).

Restaurants uit dit artikel

foto restaurant 't Notarishuys

't Notarishuys

Koning Albertstraat 39
8600, Diksmuide

foto restaurant De Zaligheid

De Zaligheid

Grensstraat 7
8691, Beveren aan den Yzer

foto restaurant Le Homard et La Moule

Le Homard et La Moule

Duinenstraat 325
8450, Bredene

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.