Persarchief

Agnes Goyvaerts bezoekt Bistro Bruut
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine, op 23 11 2013

Citaat:

"Hoofdgerecht is een 'vol-au-vent deluxe' van fazant. Dit is een mooie interpretatie van een klassieker: van het bladerdeeg werd alleen de ring overgehouden, zodat er geen zompige bodem is. Vol-au-vent mag letterlijk worden genomen, het korstje is licht als een veertje. En de vulling is deluxe, met verschillende bospaddenstoelen, een kroket van de bouten en de vleugels, en een stukje borstvlees. Dit is smullen, zeker met een glas chianti van Villa Sant'Anna er bij. En dan weten we nog niet wat een plezier het dessert ons zal brengen: witloof. Ja, witloof, in sinaas gekarameliseerd met een schep meringue-ijs en kumquats."

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Bistro Bruut

Bistro Bruut

Meestraat 9
8000, Brugge

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.