Persarchief

Tafelen: Bruut maar met finesse
Bistro Bruut, Brugge

Verschenen in Weekend Knack, op 23 10 2013

Citaat:

"Het eerste gerecht was een vrolijke compositie van lamspastrami en gepekelde groenten met mosterdzaad. De pastrami wordt gemaakt in samenwerking met de bekende beenhouwer Hendrik Dierendonck. Lichtgebrande en op lage temperatuur gegaarde zeeduivel werd smakelijk gecombineerd met prei, lardo en bouchot-mosseltjes. Delicate Bekegemse eendenlever lag in bouillon van ossenstaart met eekhoorntjesbrood, bosvruchten en zuring."

Beoordeling keuken: 8/10.
Prijs/kwaliteit geproefde menu: 8/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Bistro Bruut

Bistro Bruut

Meestraat 9
8000, Brugge

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.