Persarchief

Charles., Antwerpen

Verschenen in Goesting Antwerpen, op 03 07 2013

Citaat:

"Ook de onglet is van goede kwaliteit. Dat stukje vlees is de spier die de longen van het rund doen bewegen, het ziet er niet zo aantrekkelijk uit, maar het is bijzonder mals als het goed wordt bereid. Dat wil zeggen kort gebakken zodat het van binnen nog rosé is. Het vlees is bereid zoals het hoort, is goed mals, heeft een krachtige en diepe vleessmaak. en wordt geserveerd met gekonfijte sjalotjes, een rode wijnsaus en correct gebakken frieten."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Charles.

Charles.

Karel Oomsstraat 2
2018, Antwerpen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.