Persarchief

Koppel uit Hamont-Achel deelt kennis over eerlijke streekproducten.

Verschenen in limburgactueel.be, op 10 04 2013

Citaat:

"Het concept van Food Emotions is eenvoudig: proeven van streekgebonden kwaliteitsproducten, gaande van tomaten uit Puglia, sojasaus uit Japan tot ambachtelijke Belgische kaas. 'We wilden zo graag onze kennis van en liefde voor een eerlijke keuken delen, dat Food Emotions er gewoon moest komen', vertelt Mark Bonneu. Hij baat samen met Inge Van de Broek ook Hotel-Restaurant Koeckhofs uit. 'Onze producten komen van bij kleinschalige producenten, met elk een eigen visie op het productieproces', vult Inge Van de Broeck aan. 'Zo komt in elk product het beste naar boven.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurants uit dit artikel

foto restaurant Koeckhofs

Koeckhofs

Michielsplein 4
3930, Hamont-Achel

foto restaurant FOOD Emotions

FOOD Emotions

Bosstraat 160
3930, Hamont-Achel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.