Persarchief

Rascasse: Lekker maar niet goedkoop

Verschenen in knackweekend.be, op 15 01 2009

Citaat:

"Rascasse heeft een eetzaal met niveaus en een centrale bar. Specialiteiten van de spijskaart zijn: zeebrasem in zoutkorst met piperade van zuiderse groenten (28 euro) en, in het seizoen, wildbereidingen. Wij vonden de prijzen van de gerechten flink gekruid voor een restaurant dat slechts een half jaar open is. De voordeligste formule was het menu met drie bereidingen en twee nagerechten voor 55 euro. Voor 20 euro meer worden daar passende wijnen bij geschonken."

Beoordeling keuken: 8/10.

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Rascasse

Rascasse

Kalmthoutsesteenweg 121
2950, Kapellen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.