Persarchief

Twintig rundrassen op unieke vleeskaart
Elckerlijc, Maldegem

Verschenen in eigen redactie, op 02 04 2013

Met een uniek aanbod van maar liefst twintig rundrassen toont Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc in Maldegem hoe gevarieerd en subtiel vlees wel kan smaken.

Voor de aanvoer van authentieke rundrassen doet Peter De Clercq voornamelijk beroep op topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald. 'Het kweken van runderen is een vak apart net als rijpen. Vandaar dat ik met Hendrik samenwerk die niet alleen over de noodzakelijke expertise en rijpingskamers beschikt maar ook weet waar hij al die diverse rassen optimaal kan inkopen.'

Selectie rundrassen in de etalagekast: Holstein, Simmenthal, Maine Anjou, Angus, Boeuf Normande, Wagyu, Charolais, Belgisch Blauw Wit, Piemontees, Hereford, Montbéliarde, Aubrac, Galloway, Rubia Gallega, Jersey, Parthenaise, Capricio d’oro.

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Elckerlijc

Elckerlijc

Kraailokerkweg 17
9990, Maldegem

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.