Persarchief

Twee nieuwe leden bij Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE)
Bresca en 't Convent

Verschenen in eigen redactie, op 19 03 2013

Gisteren werden Bresca en 't Convent voorgesteld als nieuwe leden van Jeunes Restaurateurs d'Europe. Beide zaken worden gerund door jonge beloftevolle chefs. In Bresca staat chef-kok Frédéric van Quaethem achter het fornuis, in 't Convent chef-kok Sébastien Ververken.

In totaal zijn er meer dan 350 JRE-restaurants in Europa, verspreid over 12 landen. De leden van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met respect voor lokale tradities en producten. De JRE zijn als geen ander thuis in de inventieve technieken van de hedendaagse gastronomie, zonder daarbij het culinaire erfgoed uit het oog te verliezen. Deze jonge chefs willen hun deskundigheid delen. Met veel enthousiasme en onderlinge solidariteit wisselen zij hun kookkennis uit en zorgen zo voor een culinaire kruisbestuiving.

Restaurants uit dit artikel

foto restaurant 't Convent

't Convent

Halve Reningestraat 1
8647, Reninge

foto restaurant Bresca

Bresca

Driehoekstraat 27
9451, Kerksken

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.