Persarchief

Proefwerk: Maison D.

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd, op 09 02 2013

Citaat:

"Met twee mooie hoofdgerechten lost de chef de beloften van het eerste hapje helemaal in. Een Mechelse koekoek - leve de garing op lage temperatuur! - krijgt garnituur mee van witloof en een verrassende, intense crème van gedroogde pruimen. Rond de wilde eend ligt een harmonieus geheel van butternutpompoen, twee texturen van schorseneer en jus waarin onder meer steranijs te proeven is. De boutjes van de wilde eend komen als een soort superstoofvlees in een apart kommetje, begraven onder een espuma van aardappel."

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Maison D.

Maison D.

Charles Vandendoorenstraat 10
9600, Ronse

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.