Persarchief

Het Reigershof wint de Gouden Vork 2012 van Zone03!

Verschenen in Goesting Antwerpen, op 15 11 2012

Citaat:

Waarom hebben ze zo massaal voor jullie gestemd, denk je?
Chef-kok/zaakvoerder Werner Robbens:

"Dat moet vooral voor onze goeie prijs-kwaliteitverhouding zijn. Verder werk ik altijd met seizoensproducten en ook veel met vergeten en minder bekende groenten. Zo weten we de gasten vaak te verrassen en gaan ze tevreden naar huis. De stijl van mijn keuken is weliswaar Frans geïnspireerd, maar met een hedendaagse interpretatie en vaak verrassende combinaties."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Reigershof

Reigershof

Reigersbosdreef 2
2040, Antwerpen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.