Persarchief

Het Eglantierken, Hoogstraten

Verschenen in Goesting Antwerpen, op 03 10 2012

Citaat:

"Als hoofdgerecht verschijnt er aan de overkant een mooie portie zeeduivel met pompoenstructuren, girollen en kasteelaardappelen, afgewerkt met dijonaisesaus(€26). Zowel op het vlak van kleurencombinatie, smaken en gaartechieken laten de jonge koks met dit bord zien dat koken voor hen pure passie is. Ook mijn suprême van parelhoen met pastinaakpuree, gebakken akkerzwammen, aardappelgratin en een saus op basis van aardbeienbier mag gezien worden. En geproefd want de smaken zitten perfect en de parelhoen is perfect gaar."

Beoordeling Zone03: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Het Eglantierken

Het Eglantierken

Vrijheid 6
2320, Hoogstraten

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.