Persarchief

Aan Tafel: 't Vijfde Seizoen

Verschenen in De Standaard Magazine, op 03 12 2011

Citaat:

"De voorliefde van Broes Tavernier voor versmolten smaken en smeuïge texturen komt ook tot uiting in het hoofdgerecht: verrukkelijke Belgische wilde eend met een gedurfd korte cuisson en een saus die even diep smaakt als ze donker is. Daarbij ligt schorseneer in drie verschijningsvormen (natuur, mousse en krokant), grenaille-aardappel en puree van knolselder. Modern gestileerd is de keuken van Tavernier niet, maar des te smakelijker."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant 't Vijfde Seizoen

't Vijfde Seizoen

Stationsstraat 9
9880, Aalter

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.