Persarchief

'Een bekroning voor ons harde werk'
Restaurant Bresca voor het eerst in Gault Millau

Verschenen in nieuwsblad.be, op 15 11 2011

Citaat:

"In zijn keuken probeert de chef iedere dag gerechten met verfijning, creativiteit en smaak te bereiden. De laatste weken waren superdruk. 'We deden mee aan de actie Jong Keukengeweld - een project waarbij jonge chefs een gastronomisch menu bereiden aan een voordelig tarief voor klanten jonger dan 30 - en dat gaf toch wat voor extra volk bovenop onze vaste klanten. Ik heb er echter geen probleem mee dat het nu nog drukker wordt, mensen zullen wel nieuwsgierig zijn. Deze score is ook een stimulans om verder te doen en is een bekroning voor al ons werk.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Bresca

Bresca

Driehoekstraat 27
9451, Kerksken

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.