Persarchief

Knusse bistro met seizoens- en streekgebonden keuken

Verschenen in knackweekend.be, op 21 10 2011

Citaat:

"In 1980 openden Pascal Frenot en Tinie Beckers in Ukkel restaurant Le Fruit De Ma Passion, dat ze 25 jaar later verkochten. Tien maanden later waren ze terug, op een nieuwe plek. De kok kon het koken niet laten. Hij miste de creativiteit die de seizoenen hem oplegden. De kok doet zichzelf en zijn klanten dagelijks een plezier door slechts te bereiden wat hij zelf lekker vindt en dat zijn vooral terroirgerechten, zoals: confit de boeuf, rundwang, kwartel gevuld met ganzenlever, rundstaart, gevulde fazant, hazenrug met vijgen, hert met saus van kruidenkoek enzovoort."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Le Fruit Defendu

Le Fruit Defendu

Tenbosstraat 108
1050, Elsene

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.