Persarchief

Crescendo

Verschenen in DM.city Brussel, op 12 10 2011

Citaat:

"De Franse chef gebruikt uitstekende producten uit België, die hij met de nodige creativiteit verwerkt in zijn gerechten: rundvlees van Coprosain, een coöperatieve uit Henegouwen (Ath) die beroemd is bij de trouwe bezoekers van de Brusselse markten (Flagey, Kastelein, Oudergem), kip uit Gibecq, groente uit de biodynamische landbouw, slakken van de Ferme du Vieux Tilleul in de provincie Namen (Bierwart), kaaswrongel (plattekaas) uit Beersel..."

Beoordeling Zone02: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Crescendo

Crescendo

Rogierplein 3
1210, Sint-Joost-Ten-Node

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.