Persarchief

Koken met streekproducten: Back to the Roots.
Interview met Stefaan Couttenye.

Verschenen in fedhorecavlaanderen.be, op 08 03 2011

Citaat:

"Zowat 27 jaar geleden verkaste Stefaan Couttenye van Antwerpen en de Sir Anthony Van Dijck naar Watou om er een oude discotent om te vormen tot het populaire Gasthof ’t Hommelhof. Back to the roots heeft in dit verhaal twee betekenissen. Couttenye keerde terug naar het dorp waar zijn grootmoeder woonde én naar de wortels van de hopplant die hij als kind al op de boerderij had leren appreciëren."

Ho.Re.Ca. Vlaanderen Krant, Maart 2011, p.10-11

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant 't Hommelhof

't Hommelhof

Watouplein 17
8978, Watou

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.