Persarchief

Patersholparcours: Het restaurant.
Restaurant Vier Tafels van chef-kok Christophe Derie.

Verschenen in nieuwsblad.be, op 11 08 2010

Citaat:

"Derie is gespecialiseerd in exotische vis- en vleessoorten, zoals struisvogel, kangoeroe en krokodil. Maar tijdens de Patersholfeesten durft hij daar wel eens van afwijken. 'Het is het enige moment in het jaar dat we buiten een terras mogen zetten, en daar serveren we de traditionele keuken: mossels, Gentse stoverij, een steak, ... Vorig jaar hebben we dat voor het eerst gedaan, en dat viel blijkbaar in de smaak.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Vier Tafels

Vier Tafels

Plotersgracht 6
9000, Gent

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.