Persarchief

Canterbury

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant, op 10 02 2010

Citaat:

"Deze vol-au-vent is de beste van Brussel. Het kippenvlees is hier niet uiteengewreven in vezels om volume te winnen, er zit gewoonweg een halve kip in verwerkt. De verse champignons geven een prachtige fraîcheur aan het gerecht, want ze zijn gekookt in citroenwater. De balletjes van kalfsgehakt zijn heerlijk. Het bladerdeegpasteitje is zo licht, dat het doet wat Carême - zijn uitvinder - wou dat het deed: 'vol au vent'."

Beoordeling Zone02: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Canterbury

Canterbury

Renbaanlaan 2
1050, Elsene

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.