Persarchief

'De Essentie', de nieuwe keukenbijbel.

Verschenen in eigen redactie, op 06 10 2009

Op 5 oktober stelde Unilever Foodsolutions op Horeca Life de nieuwe keukenbijbel 'De Essentie' voor, een boek dat de meest recente en geavanceerde kennis op keukengebied bundelt, gaande van eigentijds tot moleculair koken.
Jean-Pierre Gabriel, journalist en fotograaf gespecialiseerd in voeding en gastronomie, is auteur en fotograaf van het boek. Jean-Claude Mesman leidde dit project voor Unilever Foodsolutions.

Verschillende topchefs gaven mee vorm aan dit boek: Wout Bru (Chez Bru, Frankrijk), Filip Claeys (De Jonkman), San Hoon Degeimbre (L'Air du Temps), Viki Geunes ('t Zilte), Peter Goossens (Hof Van Cleve), Yves Mattagne (Sea Grill),...

Meer info: Unilever Foodsolutions - microsite 'De Essentie'.

Restaurants uit dit artikel

foto restaurant De Jonkman

De Jonkman

Maalse Steenweg 438
8310, Sint-Kruis

foto restaurant Hof Van Cleve

Hof Van Cleve

Riemegemstraat 1
9770, Kruishoutem

foto restaurant L'Air Du Temps

L'Air Du Temps

Rue de la Croix Monet 2
5310, Liernu

foto restaurant Sea Grill

Sea Grill

Wolvengracht 47
1000, Brussel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.