Persarchief

10 topchefs uit het Kortrijkse koken met olie en azijn van vzw Den Achtkanter

Verschenen in nieuwsblad.be, op 12 09 2009

Citaat:

"Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van het event ‘Nacht van Den Achtkanter’ presenteert de vzw een culinaire verwendoos “Achtkanter geproefd”: 10 proefbuisjes gevuld met eigen olie en azijn, en evenveel inspirerende recepten om ermee aan de slag te gaan."

"Den Achtkanter vroeg 10 gerenommeerde koks uit Kortrijk en omgeving om een recept te ontwikkelen met op zijn minst één van de producten uit de olie- en azijnkeuken van de vzw."

"De 10 bekende chefs die meewerkten zijn Geert Quintens (Bistro Botero), Jacques Pélissier (Bistro du Chef), Piet Lecot (Hostellerie Klokhof), Christophe Soreyn (Restaurant La Dolce Vita), Kristof en Stefan Boxy (traiteur Boxy's), Claude Deylgat (Traiteur Deylgat), Francis Decock (Huyze Decock), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Olivier Dewulf (Restaurant Saint-Christophe) en Nick Vandenborre (De Mangerie)."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurants uit dit artikel

foto restaurant Bistro Botero

Bistro Botero

Schouwburgplein 12
8500, Kortrijk

foto restaurant De Mangerie

De Mangerie

Wevelgemstraat 37
8930, Lauwe

foto restaurant Jacques Pélissier

Jacques Pélissier

Klein Harelbekestraat 20
8531, Hulste

foto restaurant Klokhof

Klokhof

Sint-Anna 2
8500, Kortrijk

foto restaurant La Dolce Vita

La Dolce Vita

Stationsstraat 10
8500, Kortrijk

foto restaurant Messeyne

Messeyne

Groeningestraat 17
8500, Kortrijk

foto restaurant St-Christophe

St-Christophe

Minister Tacklaan 5
8500, Kortrijk

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.