Persarchief

Sofie Dumon is Ladychef of the Year

Verschenen in elle.be, op 26 01 2009

Citaat:

"Sofie omschrijft haar keuken als “Een unieke combinatie van traditionele keuken met een hedendaagse touch.” Ze maakt gebruik van streekproducten (wij proefden een succulente rauwe ham van de hoeve Cuvry in Beersel met een mousseline van bintjes en bloemkool, rauwe Schotse mosselen en gezouten amandelnoot – in twee woorden: heer lijk!. Het recept vind je hieronder), in combinatie met kwaliteitsvolle producten van over het kanaal. Modern en licht, zo kan je haar keuken het beste omschrijven."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Les Éleveurs

Les Éleveurs

Basiliekstraat 136
1500, Halle

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.