Persarchief

Aan tafel: L'air des sens

Verschenen in De Standaard Magazine, op 10 09 2018

Citaat:

"Ik heb intussen al enkele keren zelf kippenvel gekregen. Van de cuissons bijvoorbeeld: haast wiskundig precies, op de dunne lijn tussen nog rauw en net gaar. Zoals in de filet van goudbrasem, met daarnaast een tartaar ervan in een open ravioli van koolrabi. Of in de makreel op het vel met venkel, en in de duif met schorseneer. Opmerkelijk: nooit ligt er één ingrediënt te veel op het bord, nooit verstoort één artificieel trucje deze delicate, natuurlijke, haast vetloze keuken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant L'Air des Sens

L'Air des Sens

Vincent Betsstraat 12
3440, Zoutleeuw

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.