Persarchief

Aan Tafel: Nona

Verschenen in De Standaard Magazine, op 17 10 2017

Citaat:

Wat een verademing: Nona, een nieuwe hippe pizzeria in hartje Brussel, is gewoon elke dag open, doorlopend van 's middags tot 's avonds. Ik weet het: met pizza's is het makkelijker om zo flexibel te zijn. Maar liever een goede pizza dan een ontgoochelend gerechtje waarop je een halfuur moet wachten.

Pizza voldoet aan alle eisen van het moderne uit eten gaan: eenvoudig, snel, goedkoop, meeneembaar, makkelijk te variëren, en voedzaam. Als je tenminste voor kwaliteit kiest. En dat doet eigenaar Sebastian Dupont (43), een Kortrijkzaan die zowaar 17 jaar lang als bankier in Londen werkte.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Nona

Nona

Sint-Katelijnestraat 17-19
1000, Brussel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.