Persarchief

Oak

Verschenen in In Search of Taste, op 27 09 2017

Citaat:

Als hoofdgerecht stond er mooi duifje op het menu. En omdat Marcello het ‘van top tot teen ‘ principe hanteert, werd het duifje volledig verwerkt en kregen we verschillende bereidingen op ons bord. Centraal van het bord kregen we de borst die eerst op het karkas gegaard was en dan nog even kort op de bbq gerookt werd. Daarbij kregen we een gekonfijt boutje en nog een mousse van de duif. Omdat de herfst in aantocht is, kreeg het duifje al het gezelschap van de warme kleuren en smaken van butternut pompoen, zoete aardappel en granaatappel. FINGER LICKIN’ GOOD!

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Oak

Oak

Hoogstraat 167/001
9000, Gent

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.