Persarchief

Make-over zet Fleurie steviger op de kaart

Verschenen in MadeInLimburg.be, op 27 06 2017

Citaat:

"Er zijn dus ook ondernemers in de horeca die het wel nog zien zitten", zegt René de Jong. "Dat is eens leuk nieuws tussen al die falingen…"

Dat Fleurie zodanig kon investeren, heeft twee voorname oorzaken. "De klanten zijn tevreden, waardoor de bezetting heel goed is", aldus de chef-kok. "Dat we al twee jaar de beste score kregen tijdens de Restaurantweek, heeft daarbij een rol gespeeld." Ten tweede heeft Fleurie de kosten laag kunnen houden. "We hebben nog altijd geen vast personeel. Onze zoon Casper, die zijn opleiding in Koksijde achter de rug heeft, werkt mee in het weekeinde."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Fleurie

Fleurie

Baan naar Bree 27
3990, Peer

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.