Persarchief

Genieten bij Goffin

Verschenen in Brugse vertellementjes, op 13 04 2017

Citaat:

De laatste hoppescheuten werden verwerkt in een open ravioli met ossenstaart. Eigenlijk was dit het meest verrassende gerecht, heel rijk en vol smaak.

Hoofdgerecht was duif op de barbecue mooi rosé gegaard en met een origineel kroketje van champignons. De rooksmaak in het vlees zorgde voor een extra accent. Bij alle gerechten viel trouwens het genereuze op. Hier ga je ondanks het hoge niveau waarop gekookt wordt niet met honger van tafel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Goffin

Goffin

Maalse Steenweg 2
8310, Sint-Kruis-Brugge

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.