Persarchief

Sterrenlunch bij Kommilfoo in Antwerpen

Verschenen in njam!, op 13 07 2016

Citaat:

Chef Olivier de Vinck van restaurant Kommilfoo te Antwerpen kende geen klassieke koksopleiding en is een 'self made' chef. Daardoor durft hij buiten de lijnen te denken en kookt hij veel uit zijn buikgevoel. Intussen is Olivier beloond met een Michelinster en een 16/20 in de GaultMillau.

Het njam!-team ging op onderzoek en proefde een uiterst lekkere lunch. Het signatuur-dish van Kommilfoo is de bereiding met melkgeit. De 6 weken oude geitjes worden geserveerd met het ribstuk enerzijds en de schouder, 17 uur gekookt in een bouillon en korkant gebakken, anderzijds. Ook de passende wijnen gaven een meerwaarde aan het geheel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Kommilfoo

Kommilfoo

Vlaamsekaai 17
2000, Antwerpen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.