Persarchief

Aan Tafel: Vinto

Verschenen in De Standaard Magazine, op 11 06 2016

Citaat:

Bruno Vanspauwen testte de nieuwe bistro van Karel Van Oyen en Pieter Fraeyman, respectievelijk kok en sommelier en voorheen drie jaar samen aan de slag in Hertog Jan.

Beide heren kregen heel lovende commentaren.

Voor de kok: 'Elk gerecht komt mooi en verzorgd voor de dag, herkenbaar maar met originele accenten, gevarieerde texturen en evenwichtig gedoseerde smaken.'

Voor de sommelier: 'De selectie van wijnen per glas en per fles duidt op passie en kennis van zaken, en slaat geen onverantwoord gat in je financies.'

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Vinto

Vinto

Hoogstraat 7
9770, Kruishoutem

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.