Persarchief

Aan Tafel: Hubert

Verschenen in De Standaard Magazine, op 14 05 2016

Citaat:

Hubert is een project van chef-kok Henk Van Oudenhove. Deze nieuwe gastrobar is een toevoeging aan zijn restaurant Sans Cravate. Beide zaken bevinden zich onder één dak.

In Sans Cravate staat de rotisserie centraal, in de nieuwe eetbar is dat niet anders. De chef serveert aan het spit bereide gerechten met explosieve smaken.

Culinair recensent Bruno Vanspauwen was heel enthousiast na zijn bezoek: "Bij Hubert zijn alle ingrediënten aanwezig die de hedendaagse tafelaar bekoren: een levendige sfeer, plaatsen aan de toog, topproducten op de kaart, veel wijnen per glas en scherpe prijzen."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Hubert Gastrobar

Hubert Gastrobar

Langestraat 159
8000, Brugge

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.