Persarchief

Graham's Port Week @ The Bistronomy van 23 tem. 29 november

Verschenen in eigen redactie, op 06 11 2015

Vorige zomer werd een select groepje Belgische topchefs en een ervaren barman door Graham’s Port en The Nectar uitgenodigd voor een bezoek aan Porto en de Douro-wijnregio in het noorden van Portugal.

Chef Marc Clément van The Bistronomy was één van de uitverkorenen die zich liet inspireren door zijn reis naar deze prachtige wijnregio om samen met zijn collega-chefs een Graham’s Port Menu te ontwikkelen.

Nu kan u hun ervaringen en ontdekkingen zelf komen proeven tijdens de Graham’s Port Week van 23 tem. 29 november, zowel voor lunch als diner.

Meer info en reservatie

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant The Bistronomy - Living Tomorrow

The Bistronomy - Living Tomorrow

Indringingsweg 1
1800, Vilvoorde

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.