Persarchief

Hopla Geiss, Sint-Gillis

Verschenen in Venuez, op 23 10 2015

Citaat:

Nicolas Scheidt is, na Café des Spores en La Buvette, alvast goed op dreef met zijn restaurant Hopla Geiss. Naast de uitstekend gebrachte Elzaskeuken, is ook het interieur in een typische Elzas-sfeer ingericht, met dank aan de vrouw van Nicolas.

Voor de rubriek 'Places' van Venuez magazine ging Lieselot Moerkerke op bezoek en was erg gecharmeerd door de 'tartes flambées' die ze proefde. Lekker krokant gegaard en voorgesneden geserveerd. Zeker de moeite waard.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Hopla Geiss

Hopla Geiss

Alsembergse steenweg 105
1060, Sint-Gillis

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.