Persarchief

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij De Karper

Verschenen in DM magazine, op 06 06 2015

Citaat:

Agnes Goyvaerts vraagt zich af waarom dit restaurant zo lang onder de radar is gebleven.

De absolute topper van de avond was voor haar het voorgerecht: in een glazen kommetje ligt een bodem van ganzenlever, met daarop stukjes en crèmes van rabarber, gerookte paling en koolrabie, het geheel fijnzinnig afgewerkt met eetbare witte bloemetjes en blaadjes.

Ze besluit met 'voor elk gerecht is er een aangepast servies, en als ik al enkele keren 'mooi' heb gebruikt, dan meen ik dit ook letterlijk. Van de huisstijl tot aan de gerechten: hier zijn mensen met smaak en kunde aan de slag.'

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant De Karper

De Karper

Karperstraat 16
9870, Zulte

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.