Persarchief

Aan Tafel: L'Air de Rien

Verschenen in De Standaard Magazine, op 18 04 2015

Citaat:

"In de keuken maakt Stéphan Diffels het zich niet gemakkelijk. Een menu in drie of vier gangen? Dat vindt hij wat gewoontjes. Hij gaat voor een totaalprogramma van acht hapjes, acht gerechten, één kaasgerecht en twee nagerechten, allemaal in miniatuurversie. Dat getuigt van motivatie en geduld en als klant moet je ook over die eigenschappen beschikken, want je bent vertrokken voor een odyssee van minstens drie uur. Maar je wordt voortdurend geprikkeld en verrast, zodat het nooit saai wordt."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant L'Air de Rien

L'Air de Rien

Chemin de la Xhavée 23
4130, Esneux

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.