Persarchief

Uitreiking Cuisson d’Or-awards

Verschenen in eigen redactie, op 06 03 2015

Op 2 maart vond de uitreiking plaats van de Cuisson d’Or-awards. De wedstrijd beloont horecazaken die gasten een positieve beleving bieden op álle vlakken.

Een 90-tal horecazaken waagden hun kans in de categorieën  logiesverstrekkende bedrijven, drankgelegenheden, eetgelegenheden (brasseries, restaurants, frituren …), feestcatering en personeel.

Een professionele jury voorgezeten door Frans Rombouts – hoofdredacteur van Horeca Magazine en Cook Magazine – bezocht de deelnemers en beoordeelde ze volgens criteria eigen aan de categorie.

Sofie’s Choice (Roeselare) ging aan de haal met de hoofdprijs in de categorie restaurants, De Repertoire (Herentals) in de categorie brasseries, B&B Charming (Brugge) won het bij de logiesverstrekkende bedrijven, en Restaurant Bij u Thuis (Lochristi) werd verkozen tot beste feestcateraar.

Sofie’s choice werd verkozen als “Eminence” van de wedstrijd, de hoogste onderscheiding.

In Restaurant Sofie’s Choice serveren chef Sofie en hofmeester Erwin Decabooter creatieve en verfijnde Frans-Belgische gerechten in een ongedwongen sfeer. Sofie’s maaltijden worden door sherry-ambassadeur en watersommelier Erwin perfect begeleid met heerlijke, exclusieve dranken. Sofie en Erwin leggen hun gasten echt in de watten. Een bezoek aan Sofie’s Choice is dan ook een hemelse totaalbeleving. 

De Carrièreprijs voor een opmerkelijke loopbaan in de horeca ging naar Il Trionfo in Knokke. Le Martin Pêcheur in Fauvillers ontving de prijs voor Jonge Belofte. En Wendy De Schepper van restaurant Bokmolenhoeve (Lokeren) werd Afwasser van het jaar.

Restaurants uit dit artikel

foto restaurant Bokmolenhoeve

Bokmolenhoeve

Bokslaarstraat 100
9160, Lokeren

foto restaurant De Repertoire

De Repertoire

Poederleeseweg 15
2200, Herentals

foto restaurant Il Trionfo

Il Trionfo

Paul Parmentierlaan 203
8300, Knokke

foto restaurant Sofie's Choice

Sofie's Choice

Sin-Amandsstraat 30
8800, Roeselare

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.