Persarchief

Aan Tafel: Ogst

Verschenen in vierbordjes.be, op 13 12 2014

Citaat:

"Het eerste voorgerecht treft meteen raak: perfect gare makreel met avocado, afgewerkt met pittig-zure granaatappel en kervel. Origineel en contrasterend in smaken en texturen.
Dat Wygaerts zijn gaartijden nauwkeurig in het oog houdt, bewijst ook de kabeljauw, vergezeld van een preistengel, bestrooid met staafjes rode biet en appel, en aan tafel overgoten met een saus waarin gearomatiseerde mosterd van Savora werd verwerkt."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Ogst

Ogst

Ridder Portmansstraat 4
3500, Hasselt

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.