Persarchief

Chef van ‘Toi, moi et la mer’ blij met vermelding in Bib Gourmand

Verschenen in nieuwsblad.be, op 06 11 2014

Citaat:

"Chef Christophe Snauwaert is geen eendagsvlieg: 'Ik sta al 26 jaar in de keuken en studeerde in 1992 af aan de hotelschool in Oostende. In 1996 werd ik beste Juniorkok en twee jaar later kregen we in Petit Nice een Bib Gourmand. Dat mijn werk nu erkenning krijgt via een Bib Gourmand is een opsteker. Toen hier enkele maanden geleden een inspecteur van Michelin over de vloer kwam en na de maaltijd mijn keuken wou zien, dacht ik aan een grap. Ik ben aangenaam verrast. Dat ik budgetvriendelijk kook en een eigen koers vaar, zal wellicht meegespeeld hebben in de beoordeling. Toch ben ik niet van plan om veel te veranderen.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Toi Moi Et La Mer

Toi Moi Et La Mer

Albert I promenade 68
8400, Oostende

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.