Persarchief

De 'vier handen van een Noor en een Oost-Vlaming': Ramsvik vs Dewitte

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre, op 26 10 2014

Citaat:

"De opbouw van de menu was hoogst interessant. We kregen eerst vier “starters”. Daarna had elke chef een favoriete groente gekozen (prei en gele biet). Elke chef maakte met dit product een gerecht. Vervolgens maakten ze hun signature dish en daarna volgde iets wat ze samen bedacht hadden. Uiteindelijk serveerden ze nog elk een dessert van hun hand. Elk gerecht apart bespreken zou me te ver leiden."

"Het signature dish van Benoit bestond uit tarbot en tonkaboon, een heerlijke combinatie. Even Ramsvik koos voor een heerlijke coquille met jeneverstruik. Een prachtproduct, uiterst smaakvol geserveerd. Samen maakte ze het gerecht op basis van Holstein en knolselder. Alweer een topper."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Benoit en Bernard Dewitte

Beertegemstraat 52
9750, Ouwegem

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.