Persarchief

Gerijpt talent
't Korennaer, Nieuwkerken-Waas

Verschenen in Trends Magazine, op 22 08 2014

Citaat:

"Zoals met goede kaas, vlees of wijn moet ook een kok rijpen om al zijn kwaliteiten uit te spelen. Van Goethem is 48 jaar en zijn kookstijl is volwassen geworden. Hij verwerkt eersteklas verse producten in evenwichtige, fris smakende creaties."

Kader: comfortabel, open, licht en actueel. Onthaal en bediening: vriendelijk en attent. Keuken: evenwichtig, inventief.

Beoordeling: 5 sterren (uitstekend).

Lees het artikel - Trends magazine 31/07/2014
bron: persverantwoordelijke 't Korennaer

Restaurant uit dit artikel

foto restaurant 't Korennaer

't Korennaer

Nieuwkerkenstraat 4
9100, Nieuwkerken-Waas

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.