La Table de Maxime

Restaurant La Table de Maxime, Paliseul

Adres:

Our 23
6852   Paliseul

Toon de ligging

Telefoon:

061 23 95 10

Chef-kok:

Maxime Collard

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans

Michelin '16:

Pagina 533
Keuken: 1 ster
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 460
Keuken: 16.0 /20

Faciliteiten:

Bar, parking, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Overnachting:

Mogelijk

Lid van:

Jeunes Restaurateurs d'Europe

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

La Table de Maxime in de media

Gault Millau 2020 - bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2019.

Overzicht awards Gault Millau 2020:

  • Chef van het jaar:Bert Meewis (Slagmolen - Oudsbergen
  • Gastvrouw van het Jaar: Anca Petrescu (Alexandre – Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: Eros Tomassetti (Diverso – Westerlo)
  • Aziatisch restaurant van het Jaar: Dim Dining (Antwerpen)
  • Het mooiste terras: Le Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Het mooiste restaurant design (nieuwe award): La Table de Maxime (Paliseul)
  • Sommelier van het Jaar: Stéphane Dardenne (L’air du temps – Liernu)
  • Dessert van het Jaar: Adriana Zafiris en Frederic Castro (Sōma – Antwerpen)
  • Brasserie van het Jaar: Les Brigittines (Brussel)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Bistro Racine (Braine-le-Château)
  • Ambachtsman van het Jaar: Arold Bourgeois (Little Paris – Waterloo)
  • Groentegerecht van het Jaar: Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte – Kruisem-Ouwegem)
  • Dé Nieuwkomer van het Jaar: August (Antwerpen)
  • Wijnkaart van het Jaar: Le Pilori (Ecaussinnes)
  • Bierkaart van het Jaar: De Jonkman (Brugge)
  • De "prijs & plezierverhouding" van het Jaar: Mout (Damme), Tandem (Brussel) en Le Pavillon du
    Vieux Château (Modave)
  • De 3 ontdekkingen van het Jaar: Hoeve De Bies (Voeren), Coquum (Brussel) en Antoine (Eupen)
  • De Young Chefs van het jaar: Glenn Verhasselt (Vlaanderen, Sir Kwinten – Lennik), Jean Vrijdaghs & Sebastien Hankard (Wallonië, Le Gastronome – Paliseul) - Grégoire Gillard (Brussel, Barge – Brussel)

Sommeliers in the spotlight: Stéphane Dardenne, La Table de Maxime
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 21 09 2016.

Gespot op de website 'Spinelli's Dolce Vita'
Verslag (in het Engels) over sommelier Stéphane Dardenne van restaurant La Table de Maxime.
Lees het verslag

La Table de Maxime, Paliseul

Verschenen in Kris Kookt op 31 08 2014. Citaat:

"Maxime serveert oogstrelende gerechten met een enorm reliëf aan smaken. Een eigentijdse topkeuken met respect voor de seizoenen. Gerechten die veelal afgewerkt worden met verse kruiden of bloemen uit een eigen kruidentuin."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant La Table de Maxime

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.