Alain Bianchin

Alle persartikels over restaurant Alain Bianchin

Nieuwe sterren uitgedeeld in Michelin Belgiƫ & Luxemburg 2016

Verschenen in eigen redactie op 14 12 2015. Citaat:

Michelin heeft maandag voormiddag zijn nieuwe gids voor 2016 voorgesteld. Acht Belgische restaurants kregen hun eerste ster toegekend en drie restaurants behaalden hun tweede ster.

De nieuwe éénsterrenrestaurants zijn:

  • dEssensi, 's Gravenwezel
  • Danny, Maasmechelen
  • Bistrot du Nord, Antwerpen
  • Alexandre, Brussel
  • Alain Blanchin, Overijse
  • Le Pilori, Ecaussinnes
  • Philippe Fauchet, Saint-Georges
  • Le Comptoir de Marie, Bergen

De nieuwe tweesterrenrestaurants zijn:

  • The Jane, Antwerpen
  • d'Eugénie à Emilie, Baudour
  • La Villa in the Sky, Brussel

Alain Bianchin, Overijse

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 06 05 2015. Citaat:

De recente positieve reviews over het nieuwe restaurant Alain Bianchin te Overijse worden wederom bevestigd door Goesting magazine.

Het geproefde driegangenmenu was een perfecte combinatie van presentatie en smaak bereid door een potentiële topchef.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef-kok Villa Lorraine begint voor zichzelf

Verschenen in knackweekend.be op 30 04 2015. Citaat:

Chef-kok Alain Bianchin kiest in zijn nieuwe restaurant te Overijse voor een klassieke keuken en zijn naam en faam van zijn dagen in Villa Lorraine trekt veel klanten.

Pieter van Doveren van KnackWeekend kon een tafel bemachtigen en koos het viergangenmenu. Hij werd in dit aangenaam en verzorgd restaurant vriendelijk bediend en genoot van de klassiek georiënteerde en smakelijke gerechten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefwerk: Alain Bianchin

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 07 03 2015. Citaat:

"Wat de chef brengt, is telkens herkenbaar, onberispelijk klaargemaakt en smaakvol, een drievuldigheid die in weinig restaurants tot een goed einde wordt gebracht."

"Kom ik terug? Hier kom ik graag terug voor smakelijke klassiekers en verlicht classicisme. En voor de flan van ganzenlever met parmezaanschuim."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.