Bar Bistro Vin Perdu

Restaurant Bar Bistro Vin Perdu, Oud-Turnhout

Adres:

Steenweg op Mol 114
2360   Oud-Turnhout

Toon de ligging

Telefoon:

014 72 38 10

Chef-kok:

Joeri Huybs

Type:

Bistro, restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Michelin '16:

Pagina 348
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 457
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Airco, bar, parking, terras, tuin

Lid van:

Jeunes Restaurateurs d'Europe

Avond: ma di wo do vr za zo - 17:00 - 01:00
Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 12:00 - 01:00

Bar Bistro Vin Perdu in de media

Bar-Bistro Vin Perdu, Oud-Turnhout

Verschenen in Kris Kookt op 01 11 2016. Citaat:

Vin Perdu te Oud-Turnhout veranderde zijn concept van restaurant naar bar bistro. Voor de verbouwingen werd interieurarchitect Lieven Musschoot onder de arm genomen en het resultaat is een prachtig geheel.

Kris Kookt genoot van de jonge en frisse indruk. Hij koos voor de vijfgangenmenu 'sharing plates', waarbij de borden in het midden op tafel worden gezet en het de bedoeling is om te delen. De gerechten waren lekker en smaakvol maar misten soms een beetje pit en durf.

Lees het volledige artikel (externe link)

Vin Perdu: Trendy bar-bistro in Oud-Turnhout

Verschenen in knackweekend.be op 18 12 2014. Citaat:

"Niet alleen Joeri en Griet voelen zich bevrijd, maar ook het publiek, dat zich welkom voelt voor een kleine of uitgebreidere maaltijd. Zitten kan laag of hoog en er heerst altijd een gezellige drukte."

"De hoofdgerechten waren zachte kalfslever met gestoofde ui, puree en madeirasaus en het superieure vlees van zelf gerijpt rundvlees Holstein met champignonsaus en eersteklas frieten. Daarbij paste een glaasje Montebruna Barbera d'Asti, Braida 2012 uit de Piemonte wonderwel."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bar-Bistro Vin Perdu: van gastronomisch restaurant tot hippe bar-bistro

Verschenen in Kris Kookt op 22 10 2014. Citaat:

"We hadden het geluk om het vernieuwde concept van Vin Perdu te mogen ontdekken. Hier proefden we verschillende gerechten en suggesties in verkleinde vorm. Om te beginnen koos ik voor één van de zes homemade lemonade 'Ginger ale lemonade'. Aan de andere kant van de tafel kwam er een Blackwoods Vintage Gin Tonic. Naast de verse kroepoek met dip van wasabi werd hierbij een assortimentje van de elf verschillende soorten hammen en worsten uit Spanje, Italië en Frankrijk geserveerd. Alleen hiervoor zou ik al terugkomen, en dit was nog maar het begin."

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Bar Bistro Vin Perdu

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.