Slagmolen

Restaurant Slagmolen, Opglabbeek

Adres:

Molenweg 177
3660   Opglabbeek

Toon de ligging

Telefoon:

08985 48 88

Chef-kok:

Bert Meewis

Type:

Gastronomisch, restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 346
Keuken: 2 sterren
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 455
Keuken: 18.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras, tuin

Lid van:

Meesterkoks van België
Disciples d'Escoffier

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

Slagmolen in de media

Gault Millau 2020 - bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2019.

Overzicht awards Gault Millau 2020:

  • Chef van het jaar:Bert Meewis (Slagmolen - Oudsbergen
  • Gastvrouw van het Jaar: Anca Petrescu (Alexandre – Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: Eros Tomassetti (Diverso – Westerlo)
  • Aziatisch restaurant van het Jaar: Dim Dining (Antwerpen)
  • Het mooiste terras: Le Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Het mooiste restaurant design (nieuwe award): La Table de Maxime (Paliseul)
  • Sommelier van het Jaar: Stéphane Dardenne (L’air du temps – Liernu)
  • Dessert van het Jaar: Adriana Zafiris en Frederic Castro (Sōma – Antwerpen)
  • Brasserie van het Jaar: Les Brigittines (Brussel)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Bistro Racine (Braine-le-Château)
  • Ambachtsman van het Jaar: Arold Bourgeois (Little Paris – Waterloo)
  • Groentegerecht van het Jaar: Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte – Kruisem-Ouwegem)
  • Dé Nieuwkomer van het Jaar: August (Antwerpen)
  • Wijnkaart van het Jaar: Le Pilori (Ecaussinnes)
  • Bierkaart van het Jaar: De Jonkman (Brugge)
  • De "prijs & plezierverhouding" van het Jaar: Mout (Damme), Tandem (Brussel) en Le Pavillon du
    Vieux Château (Modave)
  • De 3 ontdekkingen van het Jaar: Hoeve De Bies (Voeren), Coquum (Brussel) en Antoine (Eupen)
  • De Young Chefs van het jaar: Glenn Verhasselt (Vlaanderen, Sir Kwinten – Lennik), Jean Vrijdaghs & Sebastien Hankard (Wallonië, Le Gastronome – Paliseul) - Grégoire Gillard (Brussel, Barge – Brussel)

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

Slagmolen in Opglabbeek

Verschenen in Restaurantrecensies van Carla op 15 02 2014. Citaat:

"Wat een gastvrij restaurant is Slagmolen toch en hoe soepel loopt hier alles gewoon tot in perfectie zonder opsmuk en tierelantijnen. Uitstekende gerechten, perfect uitgevoerd, een erg goede zwarte brigade en het eten is in al zijn klassiekerigheid om van te dromen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant Slagmolen

2 sterren? Een sterrenhemel aub!

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 9

In de buurt van restaurant Slagmolen

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.