Haute Cookure

Alle persartikels over restaurant Haute Cookure

Kempische culi-ervaring bij Haute Cookure

Verschenen in beetgraag.be op 13 11 2016. Citaat:

Het was feest voor beetgraag.be met hun bezoek aan Haute Cookure te Oostmalle.

Het begon met het super vriendelijke onthaal en het lekkere aperitief in Bar Vaccin. In de gezellige en huiselijke eetzaal ging het festijn gewoon verder. Uitstekend smakende gerechten volgden elkaar in een perfecte timing op en het was genieten geblazen tot en met het dessert.

Lees het volledige artikel (externe link)

Haute Cookure, Oostmalle

Verschenen in Be-Gusto op 28 10 2015. Citaat:

'Aangenaam tafelen in een warm, stijlvol en hedendaags interieur', is de eindconclusie van Be-Gusto na zijn bezoek aan restaurant Haute Cookure te Oostmalle.

Het restaurant is zeer warm en modern ingericht en je voelt je direct op je gemak. Leuk is ook de bar, Bar Vaccin, in een andere kamer, waar je rustig kunt aperitieven.

Lees het volledige artikel (externe link)

Haute Cookure, Oostmalle

Verschenen in Goesting Antwerpen op 18 03 2015. Citaat:

"Het hoofdgerecht is een rosé gebakken Simmenthalrund, ratte aardappel, winterwortel, crème van pickels en romige vleesjus met dragon. Een bord om naar te kijken en niet aan te raken... Sorry, maar hier moet ik van proeven. Lekker sappig vlees dat correct gegaard is, in combinatie met zoete wortelen, pittige crème van pickles die leuk in de aardappeltjes zijn opgevuld."

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

'In deze regio zijn er veel potentiële klanten'
Haute Coukure, Oostmalle

Verschenen in gva.be op 26 11 2014. Citaat:

"Dit jaar werd chef Ivan Daelemans van Haute Cookure door restaurantgids GaultMillau bekroond met vijftien punten. In het voorjaar van dit jaar verhuisde hij met zijn zaak enkele panden verderop naar een voormalige doktersvilla, waar zijn restaurant een broertje heeft gekregen: wijnbar Vaccin. 'Een aanvulling op mijn restaurant. In Antwerpen heb je al meer restaurants met een wijnbar waar de mensen kunnen aperitieven of koffiedrinken. In wijnbar Vaccin bied ik een lunchmenu met drie barfoods en een glas wijn aan voor 20 euro."

Haute Cookure 2.0

Verschenen in eigen redactie op 20 05 2014. Citaat:

Haute Cookure is verhuisd. In een pand vlakbij heropende het restaurant in een voormalige dokterswoning. De architectuur bleef bewaard en de rest is modern getint met zachte kleuren visgraat houten vloeren. Wat jazzy moods op de achtergrond: sit and relax.

Nieuw is ook de zaal boven, multifunctioneel inzetbaar, gezellig ingericht als een echte living.

In hetzelfde pand werd ook een wijnbar geopend: Bar Vaccin.

Verslag 'Antwerpen Proeft' wandeling

Verschenen in Be-Gusto op 11 05 2013. Citaat:

"Het was moeilijk om proevertjes over te slaan want stuk voor stuk creëerden de chefs vol passie deze 'creatievelingen'. De nieuwe locatie inspireerde de organisatie duidelijk want er werden enkele gastronomische kleppers binnengehaald!"

Verschenen over 'Antwerpen proeft' op andere blogs:

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2011: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

164 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Kempen op uw bord

Verschenen in nieuwsblad.be op 31 08 2010. Citaat:

"Vijftien gerenommeerde restaurants uit de regio presenteren vanaf 18 september een authentiek 'Kempen Menu' met streekgebonden producten. (...) tot eind oktober presenteert elk van de vijftien genoemde restaurants een menu met ingrediënten als pompoensoep, wild, plaatselijke bieren, Molse appelbes, beuling uit Geel, geitenkaas, hoeve-ijs en andere Kempense lekkernijen."

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2010: 14/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

156 restaurants in België behalen een score van 14/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Haute Coukure

Verschenen in Goesting Antwerpen op 12 03 2008. Citaat:

"Ivan Daelemans en Cindy Mertens vieren dit jaar de vijfde verjaardag van hun restaurant Haute Cookure. Als je het succes van een restaurant mag afrekenen aan de moeilijkheidsgraad om er te reserveren dan zit het bij hen goed. Voor een tafeltje tijdens het weekend moet je al enkele weken op voorhand reserveren."

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.